top of page

Virksomheder

RNL Law ApS giver din virksomhed mulighed for at fokusere på det, I er bedst til.

Det er vigtigt at have de rigtige juridiske processer i gang fra start, hvilket vi kan hjælpe jer med.

Hos RNL Law ApS får I skræddersyede aftaler og konkurrencedygtige priser helt efter jeres virksomheds behov. Hvad enten jeres behov er regelmæssig rådgivning og sparring eller specifikke opgaver så som udkast til aftaler, politikker og kontrakter, løsning af personalesager, eller forhandling med tredjeparter, så kan vi hjælpe jer med at få løst disse opgaver.

 

Outsourcing af juridiske opgaver er en løsning mange opstartsvirksomheder og mindre virksomheder benytter sig af. I de fleste tilfælde vil det nemlig være fordele at benytte sig af ekstern juridisk rådgivning og support; dels fordi mængden af opgaver varierer over tid og dels fordi prisen er fastsat på forhånd. Vi skræddersyr en aftale der netop passer dine behov og du får adgang til skabeloner, vejledning og rådgivning i konkrete sager.

Eksempler på opgaver:

  • Udarbejde ansættelsesaftaler

  • Udarbejde fratrædelsesaftaler

  • Udarbejde medarbejderhåndbøger og -politikker

  • Udarbejde advarsler, opsigelser eller andre juridiske dokumenter

  • Rådgivning indenfor ansættelse, ferie, barsel, løn, bonus, og andet relevant indenfor ansættelse

  • Rådgivning ved advarsler, opsigelser, fratrædelse, seniorordninger og andet relevant vedrørende fratrædelse

  • Rådgivning i forbindelse med usaglige opsigelser, afskedigelser af større omfang, diskrimination, og andet relevant vedrørende opståede sager.

  • Forhandling med fagforeninger, advokater, arbejdsgiverorganisationer eller andre rådgivere.

Hvem er I?

1. Jeres virksomhed er typisk i startfasen af at skulle hyre medarbejdere, og dermed ønsker I at have hele processen korrekt fra start.

2. Jeres virksomhed kan også have medarbejdere i forvejen, men I har ikke kapacitet til at hyre en HR-afdeling da HR-opgaverne varierer fra den ene måned til den anden.

3. Jeres virksomhed kan også være hverken af ovenstående, men I ønsker i stedet mere frihed til at søge specialiseret rådgivning uden abonnementer med bindingsperioder. I styrer dermed eget forbrug på juridisk rådgivning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. 

Relaterede produkter

bottom of page