top of page

Hej, og velkommen til RNL Law…

Rannvá Næss, cand.jur, stifter og ejer af RNL Law ApS

Rannvá Næss (cand.jur), stifter og ejer af RNL Law ApS

Hvor vi gør juridisk rådgivning tilgængelig for alle.

RNL Law har mennesker i fokus.

Mennesker, der er i gang med at bygge deres egen virksomhed. Mennesker, der er i gang med at skalere deres livsværk. Mennesker, der arbejder for dem. Mennesker med en drøm, de gerne vil gøre til virkelighed og mennesker med passion.

 

RNL Law har skåret omkostningerne ind til benet, og derfor går jeres betalinger ikke til dyre mahognimøbler i venteværelset eller mødelokalet. Vi mødes online og i øjenhøjde, og I har altid samme rådgiver ved jeres side, der kender jer og jeres sager.

 

Vi tror på, at juraen også kan følge med den teknologiske udvikling, og derfor får I rådgivning lige der, hvor I er - online. Vi arbejder på, at hele tiden følge med de sidste nye trends indenfor #Legaltech, der hvor det er relevant og hvor vi finder det juridisk forsvarligt.

Vi vil hjælpe jer med at få jeres virksomhed til at vokse og blomstre med den nødvendige juridiske rådgivning og papirarbejde til ansættelse af de rigtige mennesker. Vi ser gerne jer og jeres medarbejdere i stor trivsel, og følger derfor hele tiden med i, hvad er vigtigt for at skabe den bedste arbejdsplads. Vi arbejder med en holistisk tilgang til personalepleje, og er optaget af så mange andre aspekter af den end blot regler.

Er uheldet ude, og I ser jer nødsaget til at tage afsked med en medarbejder, hjælper vi også. Vi hjælper også i tilfælde af, at der opstår en sag.

Hos os vægter vi mennesker højt. Det gør vores klienter også. Mennesker er nemlig med til at drive, skabe og skalere. De skaber et fællesskab, inspirerer og deler gode ideer. De skal have plads til at udvikle sig og flyver nogle gange fra reden, når de har nået deres yderste potentiale i virksomheden. Dette giver virksomheden god mulighed for at møde nye mennesker og sammen kreere noget nyt eller bygge videre på noget, der allerede er godt.

RNL Law vil hjælpe jer med at skabe den bedste arbejdsplads.

Rannvá Næss (cand.jur), stifter og ejer af RNL Law ApS

Med over 15 års juridisk erfaring indenfor jura som henholdsvis jurist (cand.jur) og advokat (bestalling deponeret i øjeblikket), har jeg besluttet at starte min egen rådgivningsvirksomhed. Jeg har i min karriere rådgivet både privatpersoner og virksomheder i jura og lovgivning og kan gøre det uhåndgribelige håndgribeligt for mine klienter. Jeg har siden 2012 specialiseret mig indenfor arbejds- og ansættelsesretten, og tilbyder højt specialiseret viden indenfor dette område. Jeg har desuden i en årrække arbejdet i Australien og har derfor godt kendskab til Common Law og kan derfor begå mig fagligt på både på engelsk, dansk og færøsk.

Vores fokusområder

Sundhed og trivsel

Vi lægger vægt på, at hjælpe virksomhederne med at skabe gode sundhedspolitikker, herunder håndtering af sygdom, det gode arbejdsmiljø, antimobning og -chikane.

Mangfoldighed og inklusion

Vi vil hjælpe virksomhederne med at skabe en bred diversitet på deres arbejdsplads, og ikke mindst i forhold til at skabe en inkluderende arbejdskultur i alle henseender, og hjælper med at bekæmpe diskrimination.

Fleksibilitet og arbejds-livsbalance

Virksomheder performer bedre, når deres medarbejdere har bedre fleksibilitet og arbejdslivsbalance. Vi hjælper med at skabe de rigtige rammer for dette.

Generel personalejura

Herudover hjælper vi med dagligdags personalejuridiske problemstillinger i alle afskygninger.

bottom of page